A népszokások tartalmazzák népünk kulturális örökségére leginkább jellemző sajátosságokat, nemzeti kultúránk nagy múltú elemeit, a magyar néphagyományt.

Most egy picit nehezítünk a dolgon: nem áruljuk el a mese címét, söt aa mesét is kicsit elrejtjük, nem az elejéröl kezdjük el mesélni, hanem sokszor a végéröl, vagy olykor a közepéröl. Az elején egy kicsit idegenszerü lesz a játék, de aztán, ahogy haladunk, egyre ismerösebbé, érthetöbbé válik, hiszen ezek a történetek rólunk szólnak, a mi népünk hagyományairól, szokásairól, dallamáról, zenéjéröl, egyszóval a kultúránkról.

Így lehetne röviden jellemezni a Népszokásaink programunkat, amely éppúgy megállja a helyét önálló elöadásként, mint sorozatban. Egy program által is betekintést kapunk a népi hagyományinkból, szokásainkból. Történik mindez úgy, hogy megéljük közösen az adott ünnepkört és aktív részeseivé válunk annak és mivel a miénk természetes módon a sajátunkként éljük meg.

Választható foglalkozások:

Farsang
Pünkösd
Szüret
Ádvent

Áraink:

45 perces változat: 15,000 Forint
60 perces változat: 18.000 Forint

Hétvégén és ünnepnakon:
45 perces változat: 20,000 Forint
60 perces változat: 23.000 Forint

A foglalkozások zavartalan technikai elökészítése és lebonyolítása érdekében kérjük Önöket, hogy ezügyben is vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Shopping Basket