Meséinkkel egy közös utazásra indulunk.
Utunk során felfedezzük a világot és benne önmagunkat,
valamit, ami hiányzik belölünk.

Minden mesénk interaktív módon, a gyerekek bevonásával történik. A mesemondó egy személyben három feladatot lát el egyszerre: meséli a mesét, játsza a szerepet mint színész és játékbe hívja a gyerekeket mint egy játékmester. Történik mindez 45-50 percben úgy, hogy a gyerekek a mese segítségével felfedezik a világot és benne a helyüket. Megízlelik a népzenét, annak ritmusát, legegyszerübb lépéseit. Aktív részeseivé válnak a bábfoglalkozásnak, ahol nem egyszer ök maguk – sokszor báb nélkül is – a bábok, belebújnak szinte észrevétlenül a különbözö karakterekbe. Atélnek örömöt, bánatot, a jót meg a rosszat, majd az akadályokat leküzdve a mese végén lelkiekben felszabadulva a “de jót játszottunk” érzést.

Az általunk kínált mesefoglalkozásoknak az a lényege, hogy a programot mi visszük az óvodába, iskolába, bölcsödébe, tudatosan ügyelve arra, hogy melyik napszakban (délelött 9, vagy 11 órakor, illetve délután 15 órakor), a gyermekek által jól ismert, megszokott családias légkörben kezdjük el a foglalkozásainkat. Ha a gyermekek jönnek el egy elöre kiválasztott intézménybe, ott is kialakítunk egy családias, otthonos légkört, így biztosítva, hogy a gyermekek felszabadultan éljék át a meséinket. Fontos a mesemondó személye is, ezért arra törekszünk, hogy egy-egy óvodába, intézménybe a lehetöség szerint mindíg ugyanaz a mesemondó járjon mesélni. A foglalkozásainkkon törekszünk az ideális létszámot, ami kb. 50 fö, nem túllépni, hogy amit terveztünk az meg is valósulhasson. 

Választható meséink:

Az aranyszörü bárány
A papucsszaggató királykisasszonyok
Kiskakas gyémánt félkrajcárja
Csillagszemü juhász
Farkas és kecskegidák
Hófehérke
Hamupipöke
Szélike királykisasszony
Malac Julcsa
Óz, a nagy varáztsló
Levél a télapónak

Áraink:

45 perces változat: 15,000 Forint
60 perces változat: 18.000 Forint

Hétvégén és ünnepnakon:
45 perces változat: 20,000 Forint
60 perces változat: 23.000 Forint

A foglalkozások zavartalan technikai elökészítése és lebonyolítása érdekében kérjük Önöket, hogy ezügyben is vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Shopping Basket